NAFT kunstenfestival

Achttien kunstenaars uit binnen- en buitenland nemen van 22 april tot 2 mei de Tentoonstellingszaal Zwijgershoek in, voor het gloednieuwe kunstenfestival NAFT in Sint-Niklaas.

Zij gaan in interactie, met elkaar, met het publiek en met de ruimtes, zowel binnen als buiten. Er is street art, maar ook installatiekunst, video, performance en beeldende kunst. Kruip in de leefwereld van deze achttien verrassende kunstenaars, elk met hun eigen verhaal, een eigenzinnige creatieve koers, sommigen ook met lokale verankering.

Met werk van o.a. Boyscout Designer, Lysandre Begijn, David Bruce, Gilles de Brock, Catharina Dhaen, Joëlle Dubois, DZIA, Daan Gielis, Willem Hoeffnagel, Loulou João, Kitsune Jolene, Luis Manuel Lambrechts, Isabelle Le Tutour, Esther Noben, Lindert Steegen, Jonas Vanderbeke, Gwen Vanderstraeten en Benjamin Van Oost.

Curator: Bart Warnier (Wham Office)
In samenwerking met de stad Sint-Niklaas en CC Sint-Niklaas en met de steun van FinanzaWaas ING en Springvis Foundation.

Kunstenfestival NAFT groeit voort uit het internationaal gekende Independent Arts Festival (1988-2014).

Gratis klasbezoek is mogelijk in de ochtenden en op maandag.
Gratis brochure voor de leerlingen over de expo is beschikbaar (geen gids mogelijk n.a.v. COVID-maatregelen)

Combineer je museumbezoek met de street art wandelroute!
: https://www.ontdeksintniklaas.be/nl/brochures/street-art-kaart.

Geef bij reservatie in het vakje 'opmerkingen' datum en uur op wanneer je de tentoonstelling wil bezoeken.


www.naftfest.be

TITEL NAFT KUNSTENFESTIVAL
DOELGROEP 4DE LEERJAAR, 5DE LEERJAAR, 6DE LEERJAAR, 1STE SECUNDAIR, 2DE SECUNDAIR, 3DE SECUNDAIR, 4DE SECUNDAIR, 5DE SECUNDAIR, 6DE SECUNDAIR