PPPUSH-IT! Music For The Deaf

Koen Keppens & Olivier Donnet

Zin om jouw leerlingen onder te dompelen in de wereld van de concertfotografie ?

Bring your own smartphone en oortjes en geniet via een QR-code van de verhalen uit de zinderende muziekscène achter de schermen.  Leer concertfotografie en muzikanten kennen behind the scene.  Welke magie ontstaat er op het podium wanneer publiek en muzikant samensmelten ? Ontdek de chemistry tussen concertfotograaf en muzikant, en laat je verleiden door de spannende verhalen in de backstage.

Sinds 2010 is Koen Keppens huisfotograaf van Rock Werchter, werkt hij voor Goformusic, Focus Knack, De Morgen en vooral Humo. In Tentoonstellingszaal Zwijgershoek toont hij een eigenzinnige selectie uit de voorbije 10 jaar en stelt hij gelijk ook zijn nieuwe boek voor, Music For The Deaf II. Verwacht geen klassieke foto’s maar beelden die balanceren op de grens waar concertfotografie eindigt en David Lynch de boel overneemt.

Terwijl Koen Keppens op Rembrandteske wijze artiesten probeert te capteren, vangt de Waalse fotograaf Olivier Donnet ze one minute after the show. Op het moment dat de adrenaline, het zweet en de spanning nog volop aanwezig zijn, klist hij de performer net na het toppunt van ontlading.

Music For The Deaf
DUOEXPO Concertfotografie
Koen Keppens & Olivier Donnet

10 mei t.e.m.27 augustus 2021
tentoonstellingszaal CC Zwijgershoek

 GRATIS TOEGANG

Deze expo kadert in een groter project:
PPPUSH-IT!
Cross-over Festival
IMAGE * MUSIC * MEDIA

7 mei t.e.m. 7 november 2021

Sint-Niklaas, Beveren, Lokeren en Stekene

Meer info via www.pppush-it.be
www.koenkeppens.be

 

TITEL PPPUSH-IT! MUSIC FOR THE DEAF
UITVOERDER KOEN KEPPENS & OLIVIER DONNET
DOELGROEP 5DE LEERJAAR, 6DE LEERJAAR, 1STE SECUNDAIR, 2DE SECUNDAIR, 3DE SECUNDAIR, 4DE SECUNDAIR, 5DE SECUNDAIR, 6DE SECUNDAIR