VR 22.10.21 - UITVERKOCHT

WaRaMis

Het Scheldeoffensief

In de nieuwste theaterproductie van Het Scheldeoffensief maakt theatermaker Frank Dierens een plastische voorstelling met zijn dochter met een beperking, op live muziek van Geoffrey Burton.

En de Waramis deden hun armen open.
De pluimen schoten langs alle kanten, zelfs door
hun gat, hun lijf werd heeltegans bedekt met
een schitterend verenpak…

In een fantasierijke associatieve taal confronteert ‘WaRaMis 2.0’ het publiek met twee leden van een kleurrijke stam, ontrukt van hun familie, hun troep. Ze zijn gedoemd om hun eigen nieuwe rode draad te trekken waar realiteit en fictie dwars door elkaar lopen en absurditeit en onwezenlijkheid de slappe koord is die ze moeten bewandelen.


Als bonus krijg je een waanzinnige soundscape, een herkenbaar aantrekken en afstoten tussen vader en dochter, een zoeken naar verbondenheid op een afstandelijk plateau dat kraakt en jankt om terug op volle toeren te mogen draaien.

Waarheen we gaan is ons onbekend, we zijn als een stuk omgevallen boom waarvan we niet weten waar hij ooit stond, we hebben elk een stuk wortel in onze koffers zitten, samen met een zakje geboortegrond.

Het Scheldeoffensief wil goesting en talent voor theater bij mensen met een beperking opsporen, uitdagen en tonen aan een breed publiek. Naast een laagdrempelig en wekelijks theateratelier maken we op regelmatige basis inclusieve theatervoorstellingen die een breed publiek aanspreken.

spel: Julia Dierens, Frank Dierens / concept en regie: Frank Dierens / coaching: Mark Verstraete / muziek: Geoffrey Burton

www.hetscheldeoffensief.be

UITVERKOCHT!
DATUM VR 22 OKT. 2021
UUR 14:00
TITEL WARAMIS
UITVOERDER HET SCHELDEOFFENSIEF
LOCATIE STADSSCHOUWBURG
PRIJS 5 EUR
DUUR 01:00
DOELGROEP 3DE LEERJAAR, 4DE LEERJAAR