DO 21.01.21 - UITVERKOCHT

Franzerl

AARDVORK

“Hoe lang is het nog? Nog vijf minuten. Nog vijf minuten en dan loop ik door het gordijn het podium op. En dan … de muziek, de schoonheid, het applaus.”

Het is Franske Schubert die dat zegt. En straks is het zijn grote optreden. Hij is erg zenuwachtig. Zullen er veel mensen komen? Zal papa er zijn? En zijn broer, Ferdinand? Kruip mee met Franzerl achter het doek van het toneel. Hij zingt voor jou zijn mooiste liedjes, hij vertelt over zijn leven – over Caroline en over het kasteel van Esterhazy - en bedenkt ter plekke nieuwe muziek. Hij duikt in het muziekpapier. Hij krabbelt de bladeren vol. Hij danst er mee. En dan komen het muziekpapier de verhalen echt tot leven … Uit de 10 000 bladzijden die Franske heeft volgeschreven kruipen paarden, spinnewielen en reuzen van papier.

Hoe lang is het nog? Nog vijf minuten. Frans is klaar. De zaal zit afgeladen vol! Om te luisteren naar zijn prachtige muziek. Luister je mee?

"Fenomenaal en ontwapenend mooie voorstelling over Franz Schubert, voor klein en groot. Enorm de moeite!!” Noémie Schellens - stadssopraan Leuven

van en met: Elisabeth De Loor, Pieter De Praetere en Koen Boesman

Bij deze voorstelling kan je een voorbereidende workshop boeken; zie onder de knop educatief aanbod op deze site.

www.aardvork.be

UITVERKOCHT!
DATUM DO 21 JAN. 2021
UUR 10:30
TITEL FRANZERL
UITVOERDER AARDVORK
LOCATIE STADSSCHOUWBURG
PRIJS 5 EUR
DUUR 1U
DOELGROEP 5DE LEERJAAR, 6DE LEERJAAR