MA 26.10.20

Murmur

Grensgeval

Murmur is bruisend nieuw circus-geluidstheater voor alle zintuigen! Met ruisende rugzakken, een landschap van speakers en een acrobatische componist.
Een fantasierijke compositie voor iedereen die wel eens meer dan alleen mens wil zijn.

Camiel bouwt een wereld vol geluid. Een spinnende kat klinkt uit een jaszak, een zwerm bijen vliegt vlakbij door de lucht, twee armen maken het geluid van auto’s. Ver weg klinkt een vinger op een raam. Ruis wordt zee, wordt wind, wordt adem. Met het publiek rondom zich wringt Camiel zich in bochten, springt, valt, vliegt om de wereld te componeren.

Plots beginnen ook de rugzakken van het publiek te zoemen. Alles en iedereen wordt deel van een wervelwind van geluid in een luidsprekerlandschap.

concept: Hanne Vandersteene, Mahlu Mertens, Stijn Dickel / acrobatie: Camiel Corneille / regie: Hanne Vandersteene en Mahlu Mertens / dramaturgie: Mieke Versyp / geluidscompositie Stijn Dickel (aifoon) / software-ontwikkeling: Tim de Paepe / hardware: Jeroen Vandesande / kostuums: Dorine Demuynck


coproducenten: aifoon, Provinciaal domein Dommelhof/Theater op de Markt, De Grote Post, C-Takt, MiraMiro, Sabam for Culture
met steun van De Vlaamse Overheid, Stad Gent, Circuscentrum, Circusnext

www.grensgeval.eu

DATUM MA 26 OKT. 2020
UUR 10:00
TITEL MURMUR
UITVOERDER GRENSGEVAL
LOCATIE STADSSCHOUWBURG, SCèNE OP SCèNE
PRIJS 5 EUR
DUUR 00:50
DOELGROEP 2DE KLEUTER, 3DE KLEUTER