VR 18.11.22 - UITVERKOCHT

UNDRWRLD

Theater FroeFroe

De mythe van Orfeus en zijn tocht naar de Onderwereld, geldt nog altijd als één van de mooiste verhalen over de liefde. Binnen het kader van dit klassieke gegeven werd duchtig gefantaseerd over de grens tussen leven en dood. De iconen uit het origineel, Orfeus, Euridice, Hades en Persephone krijgen heel menselijke trekken. Het eenrichtingsverkeer van hier naar de overkant heeft een eigen gezicht in het personage van Charon, de Veerman. De voorstelling speelt op het scherp van de snee. Daar waar de emoties het grootst zijn en er definitief en voor altijd wordt afgerekend.

regie: Marc Maillard / spel: Isabelle Van Hecke, Frank Dierens, Gert Dupont, Dries De Win, Sara Janssen Alvaro, Heleen Haest / live muziek & composities: Nelle Bogaerts (Lili Grace Music)
tekst: Johan Buytaert en de cast / kostuums en poppen: Marc en Jan Maillard - Astrid Michaelis en Leentje Kerremans
met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Stad Mortsel, Perpodium, taxshelter van de Belgische Federale Overheid via Cronos Invest

De Zendelingen maakten een aflevering van De Proloog over UNDRWRLD. Te beluisteren via Apple Podcasts, Google Podcasts, SoundCloud en Spotify.

www.froefroe.be

UITVERKOCHT!
DATUM VR 18 NOV. 2022
UUR 14:00
TITEL UNDRWRLD
UITVOERDER THEATER FROEFROE
LOCATIE STADSSCHOUWBURG
PRIJS 6 EUR
DUUR 1U
DOELGROEP 1STE SECUNDAIR, 2DE SECUNDAIR