WO 08.02.23 - UITVERKOCHT

DIVA

Theater FroeFroe

Een theaterverhaal van eigenwijze broederliefde, vol varkens en romantiek onder een deken van hemelse melodieën.

In het 18de-eeuwse Italië serveert FroeFroe ons een heerlijk “broederliefde”- verhaal. Over de twee broers Brossi die, na jaren van broederlijk delen (werk, muziek, geld en liefjes), uit elkaar worden getrokken door gedrevenheid en ambitie.

Angelo dumpt zijn broer en componist. Hij kan carrière maken als hij zingt voor koningen en werkt met de allergrootste muziekschrijvers van die tijd. Zo wordt hij een superster. Tot zijn stem overslaat. De hoogste noot haalt hij niet (meer). Een kind staat op in de zaal en zingt schoner dan wie ook het einde van de aria. Staande ovatie, maar: wie is dat kind?

Een topcast van muzikanten (barokensemble B.O.X. Baroque Orchestration X, Tsar B en Lili Grace!). Hemelse stemmen. Engelachtige muziek. Een verhaal Het Parfum waardig. Verrassende poppen. Spannend én ontroerend.

met: Barokensemble (Theorbespelers en Viola De Gamba): Floris De Rycker, Pieter Theuns, Pieter Vandeveire / muzikanten hedendaags (Beats, Viool, Cello, Zang): Justine Bougues (Tsar B), Nelle Bogaerts (Lili Grace) / spel, poppen en zang: Filip Peeters, Dimitri Duquennoy, Thais Scholiers, Dries De Win, Koen Swanenberg, Fien Van Der Aa, Abigail Abraham, Serge Kakudji en Thais Scholiers / auteurs: Dimitri Duquenonoy en Filip Peeters / regie: Marc Maillard
in coproductie met B.O.X Baroque Orchestration X

met steun van de Vlaamse Gemeenschap en Tax Shelter van de Belgische federale overheid

www.froefroe.be

UITVERKOCHT!
DATUM WO 08 FEB. 2023
UUR 10:00
TITEL DIVA
UITVOERDER THEATER FROEFROE
LOCATIE STADSSCHOUWBURG
PRIJS 6 EUR
DUUR 1U 15M
DOELGROEP 4DE SECUNDAIR, 5DE SECUNDAIR, 6DE SECUNDAIR