DO 26.11.20 - AFGELAST

Odyssee, De Lange Weg Naar Huis

Theater FroeFroe

Een theatervoorstelling met 3 geniale poppenspelers, 3 supersonische dansmensen en 1 fantastische muzikante vol video, pop en actie naar de meest waanzinnigste queeste in de geschiedenis van de mensheid.
Een nieuwe theatertekst voor jong publiek van Michael De Cock.

Na tien jaar is de oorlog om Troje eindelijk voorbij. Velen stierven op het slagveld, de Griekse overwinnaars en helden keren weer naar huis. Allemaal, behalve één: Odysseus. Hij is spoorloos. Samen met zijn moeder tuurt Telemachos elke avond hoopvol over de wijnrode zee. Maar zijn vader komt maar niet thuis. Is hij gestorven op het slagveld? Verdronken op zee? Of is er iets anders aan de hand. Op een dag is Telemachos het wachten moe. Hij besluit zijn vader te gaan zoeken.

Het verhaal van Odysseus, verteld vanuit het standpunt van een zoon en een moeder, die reeds te lang wachten op zijn komst. De held, die wel een hele lange weg naar huis neemt en een boel heeft uit te leggen.

cast: Mieke Laureys, Annelore Stubbe, Jotka Bauwens, Danaè Bosman, Dries, De Win, Filip Peeters / livemuziek: Fien Van Der Aa / regie: Marc Maillard / tekst: Michael De Cock / videocreatie: Gertjan Biasino
poppen, kostuum en decor; Jan, Patrick & Marc Maillard, Bruno Smeyers, Klaartje Vermeulen, Janneke Hertoghs en FroeFroe atelier.

Bij deze voorstelling kan je een voorbereidende workshop boeken; zie onder de knop educatief aanbod op deze site.

www.froefroe.be

DATUM DO 26 NOV. 2020
UUR 14:00
TITEL ODYSSEE, DE LANGE WEG NAAR HUIS
UITVOERDER THEATER FROEFROE
LOCATIE STADSSCHOUWBURG
PRIJS 6 EUR
DOELGROEP 2DE SECUNDAIR, 3DE SECUNDAIR