Spot op Theater

Cultuurcentrum

Ga je dit schooljaar met de klas naar een voorstelling? Wil je de lessen muzische vorming eens anders aanpakken? Werk je met de school aan een musical of toneelstuk? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden van dit boeiende kunsteducatieve traject. Gedurende een halve schooldag komen de kinderen op een speelse manier meer te weten over theater in al zijn facetten. Onder begeleiding duiken we de theaterkoffer in.

De theaterkoffer is een kist van één kubieke meter die een minitheatertje, rekwisieten, afbeeldingen, verhalen, opdrachten en andere aan theater verwante spullen herbergt. Deze koffer zorgt voor urenlang spel-, lees- en luisterplezier. De kinderen worden zelf technicus, acteur, kostuum- of decorontwerper en krijgen na afloop een eigen badge mee naar huis.

Vervolgens nemen we een uniek kijkje achter de schermen. Met wat geluk komen we wel een bekende artiest tegen of maken we de opbouw van een voorstelling mee. Een technicus laat de klas licht, geluid en andere kneepjes van het vak ontdekken.

Benieuwd? Schrijf je dan zeker in!

DIT SCHOOLJAAR ENKEL TE BOEKEN VANAF FEBRUARI.

Maximaal 25 leerlingen per reservatie

TITEL SPOT OP THEATER
UITVOERDER CULTUURCENTRUM
PRIJS 3
DUUR 02:30
DOELGROEP 1STE LEERJAAR, 2DE LEERJAAR, 3DE LEERJAAR, 4DE LEERJAAR, 5DE LEERJAAR, 6DE LEERJAAR