DO 29.09.22

Raspoetin

Theater Tieret

Aan het hof van de laatste Tsaar, Nicolaas II, gonst het van de geruchten, halve complotten en hele intriges. Middelpunt van dit alles is de ‘bezeten monnik’ Raspoetin: gebedsgenezer en vertrouweling van de tsarina. Door sommigen aanbeden, door velen gehaat, maar vooral door iedereen gevreesd.

100 jaar na zijn dood ontrafelt Tieret heel zorgvuldig de waarheid achter de mythe. In een wolk van wierrook en kruitdamp vertellen we het verhaal van de laatste Tsaar, de wonderschone liefde tussen kroonprins Aleksej en zijn zus Anastasia en vooral het verhaal van hem … Raspoetin!


Voor Raspoetin dook Tieret in de geschiedenisboeken om ons publiek mee te nemen naar het duistere Rusland van de laatste Tsaar. Met als resultaat een meeslepende, historische én hysterische rollercoaster vol poppen, muziek en zwarte magie. Hier vloekt men niet … Raspoetin ziet u!

spel: Vik Noens, Joost Van den Branden, Bart Van der Heijden / scenario en tekst: Joost Van den Branden / coaching: Gert Dupont / poppen: Patrick Maillard : muziek: Geert Noppe

www.tieret.be

DATUM DO 29 SEP. 2022
UUR 10:00
TITEL RASPOETIN
UITVOERDER THEATER TIERET
LOCATIE KC DE VLASBLOEM
PRIJS 5 EUR
DUUR 1U
DOELGROEP 4DE LEERJAAR, 5DE LEERJAAR