DO 16.11.23 - UITVERKOCHT

De Kwetsbaren

fABULEUS/Rashif El Kaoui

Een theatervoorstelling op de kruising tussen The Hunger Games en Das Experiment

Een volwassen vrouw wordt gedwongen om 8 ontvoerde tieners te beoordelen op basis van hoe ze eruit zien, wat ze vertellen en wat ze over hen kan vinden op het internet. Slechts één van hen mag overleven.

De opdracht is eenvoudig. Rondom u bevinden zich acht kamers. In elke kamer zit een persoon. Zeven van hen zal u eigenhandig doden aan het einde van deze uitdaging.

In deze theaterproductie met 8 jongeren mixt acteur, (audio)maker en schrijver Rashif El Kaoui filosofie met pulp en science-fiction. Hoe ga je om met de blik van de ander? En wat doe je als die blik dodelijk is?

“Straf hoe El Kaoui opnieuw een stuk maakt over het belang van écht luisteren en kijken (...). De superdiverse cast brengt de snedige tekst vol spelplezier en houdt het publiek een spiegel voor.” - Etcetera

concept, tekst & regie: Rashif El Kaoui / co-regie & spelbegeleiding Sofie Joan Wouters / dramaturgie: Peter Anthonissen / spel: Malak Atif, Rein De Koninck, Arachine Horn Gehrke, Theodora Mangoutas, Amani Mbayo, Ayman Sitiane, Helena Tengan, Jayne Van Ginckel & Sofie Joan Wouters, Lauranne Paulissen / scenografie: Wannes Deneer / kostuums: Joëlle Meerbergen / 3D-animatie: Anton Cla / coproductie: Perpodium / met de steun van Destelheide, de stad Leuven, de Vlaamse Gemeenschap en de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid

Het programmablad bij deze voorstelling vind je hier.

www.fabuleus.be

UITVERKOCHT!
DATUM DO 16 NOV. 2023
UUR 14:00
TITEL DE KWETSBAREN
UITVOERDER FABULEUS/RASHIF EL KAOUI
LOCATIE STADSSCHOUWBURG
PRIJS 7 EUR
DUUR 1U
DOELGROEP 5DE SECUNDAIR, 6DE SECUNDAIR